Search found 56 matches

Return to advanced search

Re: Image Display Control

I found a solution of create IImageDisplayControl failure.... using regsvr32 to register *.ocx and *.dll in ACE\bin\HexSight\Controls\ @CD /D "C:\Program Files (x86)\Omron\ACE 3.7\bin\HexSight\Controls" FOR %%f IN (*.ocx *.dll) DO REGESVR32 /S %%f It is work for me. But demo project still ...
by icerany
Wed Dec 27, 2017 7:10 pm
 
Forum: Adept ACE
Topic: Image Display Control
Replies: 1
Views: 390

Image Display Control

Hi, I'm trying to upgrate custom WinForm project from ACE 3.6.3.100 to 3.7.3.200. It shows a vision screen on my form. And it works fine with 3.6.3.100. I had copied all *.dll, *.ocx, ActiveV\* and HexSight\* from ACE\bin to solution output path. After upgrated, I got an exception "Class Not Re...
by icerany
Wed Dec 27, 2017 2:47 am
 
Forum: Adept ACE
Topic: Image Display Control
Replies: 1
Views: 390

Re: ARIA with Lynx

FabianRensen wrote:No, this is not possible. Since the Lynx/LD is our commercial product it cannot be connected to ARIA or any other research products.


Ok, I got it !!

Thanks for your reply. ^_^
by icerany
Wed Nov 08, 2017 6:08 pm
 
Forum: Adept Mobile Robots
Topic: [Solved] ARIA with Lynx
Replies: 2
Views: 1076

[Solved] ARIA with Lynx

Hi All, I'm trying Advanced Robotics Interface for Applications (ARIA)... But I can't use "clientDemoDebugVC14.exe" program which built from ARIA VC++ project to connect with Lynx but MobileEyes works fine. clientDemoDebugVC14.png The host 192.168.50.39 is a Lynx mobile robot. Is ARIA supp...
by icerany
Tue Nov 07, 2017 3:07 am
 
Forum: Adept Mobile Robots
Topic: [Solved] ARIA with Lynx
Replies: 2
Views: 1076

iCobra object in ACE 3.7

Hi, I'm upgrading a iCobra GUI from ACE 3.6 to ACE 3.7 Which using old-style iCobra 800 that connected with RS-232. The GUI function like, using Ace.Adept.Server.Motion.Robots; private void CheckState(IiCobra robot, int stt) { //do something here } I can't find which new class/interface to instead o...
by icerany
Mon Sep 25, 2017 6:14 pm
 
Forum: Adept ACE
Topic: iCobra object in ACE 3.7
Replies: 1
Views: 1197

Responses from ACE are delayed

Hi All, We have a problem about custom GUI communicate with ACE with lag action. "ALL" of ACE methods or properties are delay more than 10s in custom GUI. For example, bool pwr = vpObj.HighPower; //vpObj is connected IVpLinkedObject or objFol.CheckInternalReferences(); //objFol is an IAceO...
by icerany
Thu Dec 08, 2016 6:05 am
 
Forum: Adept ACE
Topic: Responses from ACE are delayed
Replies: 0
Views: 3423

Re: Inverted sCobra motion with C#

Guenter Grass wrote:please check the robot objects "Offset from Parent" parameter.


Wow, it become same Z value after changed to "0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000".

Thanks for your reply. ^_^
by icerany
Mon Sep 26, 2016 6:03 am
 
Forum: Adept ACE
Topic: Inverted sCobra motion with C#
Replies: 2
Views: 5678

Inverted sCobra motion with C#

Hi All, Here is a problem of doing a motion with sCobra inverted robot by C#. And I find the world location from robot and smartcontroller are different !! For example, ICobra800 robot = (ICobra800) ace["/SmartController/R1 Cobra800 Inverted"]; IAdeptController ctrl = (IAdeptController) ac...
by icerany
Mon Sep 26, 2016 1:40 am
 
Forum: Adept ACE
Topic: Inverted sCobra motion with C#
Replies: 2
Views: 5678

Unsubscribe events with custom gui

Hi All, I'm making a gui and subscribe some IAceServer, IVpLinkedObject events. The problem shows on "unsubscribe" those events when disconnecting or disposing. Subscribing codes, /* Generating ace objects */ RemotingUtil.InitializeRemotingSubsystem(true, 0); IAceServer aceServer = (IAceSe...
by icerany
Sun Jul 17, 2016 6:31 pm
 
Forum: Adept ACE
Topic: Unsubscribe events with custom gui
Replies: 1
Views: 5268

Re: Locator error with copied model

Hi icerany, this was a bug in ACE. It was fixed in version 3.6.2.24. Can you please download the latest ACE 3.6.2.x or 3.6.3.x version available on the download server? Best Regards Günter Ok, I update my laptop to 3.6.3.50 and it fixed. We will try update ACE version on customer's FAB. Thanks for ...
by icerany
Mon May 30, 2016 4:00 am
 
Forum: Adept ACE
Topic: Locator error with copied model
Replies: 2
Views: 6172
Next

Return to advanced search