DeviceNet as Master

Adept SmartController CX, assistance, configuration, etc

DeviceNet as Master

Postby wATAw » Wed Feb 03, 2010 3:35 am

I need to configure a smartcontroller as DeviceNet Master. Does anybody know how can i do it? Is there any example for do it?

Thank you very much!
wATAw
 
Posts: 11
Joined: Thu Jun 04, 2009 12:34 pm

Re: DeviceNet as Master

Postby PeterL » Sat Feb 06, 2010 4:53 am

Here you will find information about the DeviceNet configuration of a SmartController unit: http://www1.adept.com/main/ke/DATA/v%20 ... ig_c2.html
As long as the MACID in the LOCAL statement is set to "0" the SmartController is the master.
PeterL
 
Posts: 8
Joined: Wed Oct 15, 2008 2:48 am

Re: DeviceNet as Master

Postby wATAw » Tue Feb 09, 2010 4:20 am

Thank you very much. I´ll try it!
wATAw
 
Posts: 11
Joined: Thu Jun 04, 2009 12:34 pm

Re: DeviceNet as Master

Postby ToddR » Wed Sep 15, 2010 1:59 pm

Please see this post for a document on setting up DeviceNet in ACE.

viewtopic.php?f=45&t=734
Last edited by ToddR on Wed Aug 17, 2011 12:12 pm, edited 2 times in total.
Reason: Updated document (changes made by seank) 2011 08 15
ToddR
 


Return to SmartController CX Robot Control

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron