Page 1 of 1

Format of the RSC is different fault on calibrating

PostPosted: Tue Mar 03, 2015 4:24 pm
by sistema
hi i have got 2 second had viper s650 robots the batteries were flat in them so i have replaced them and started to re-calibrate the joints it calibrates ok (cal.c =0) but the rsc data is not saveing in the robot it is coming up with (as seen below) what could be the cause of this thanks
matt



format of the RSC is different from the one you are trying to program.
The commit operation is aborted.

Re: Format of the RSC is different fault on calibrating

PostPosted: Wed Mar 04, 2015 1:09 pm
by sistema
this is some more information i got to help solve the problem
DEVICE MODULES IN THE SYSTEM FILE


Accessing V+ system on drive D

Scanning the system file for device modules...

Reading configuration data from the system disk...

Robot 1: [-1] <Adept robot, or no robot>

External encoders: Module is present on the disk

Modules: [7] Adept External Encoder Module. (1.2KB)
[32] Linear-Module Robot Module. (5.7KB)
[6] Adept Cobra s350/s600/s800 Robot Module. (7.7KB)
[6] Adept Cobra s350/s600/s800 Robot Module #2. (5.4KB)
[38] AdeptSix 300/600 Robot Module. (24.2KB)
[38] AdeptSix 300/600 Robot Module #2. (19.3KB)
[1] Adept SCARA Robot Module. (12.8KB)
[42] Adept Viper s650/s850/s1300 Robot Module. (20.2KB)
[42] Adept Viper s650/s850/s1300 Robot Module #2. (19.4KB)
[8] X/Y/Z/Theta Robot Module. (6.0KB)
[0] <End module> (0.1KB)

Memory: 413.2 Kbytes of system memory are available
for additional device modules.

Press ENTER to continue.







.id
Software: 16.3 7-3100 (Edit D6, 30-Jun-2006, Pilot Release)
Controller: 2000-2498 101 0
Security ID: 6003-0004-41B0
Processor 1: 0.52 7-5 32MB
Robot 1: 670-204 400-41-0 42
Adept Viper s650/s850/s1300 Robot Module.
Servo: 16.0 (Edit A1)

Re: Format of the RSC is different fault on calibrating

PostPosted: Fri Mar 06, 2015 11:30 am
by sistema
though i would answer my question found that the rsc program i was using was to new so i had to run rsc with a version 16 cause the robot had software that was version 16 as well .

fixed.